Teodor Atanasiu despre acuzaţiile DNA: „Se încearcă denigrarea imaginii mele“ VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Teodor Atanasiu
Teodor Atanasiu

Deputatul Teodor Atanasiu a respins vineri acuzaţiile DNA în dosarul privind fraudarea referendumului. Preşedintele PNL Alba a spus că nu îi cunoaşte pe niciunul dintre interlopii invocaţi în comunicatul DNA Cluj.

“Se încearcă denigrarea imaginii mele! Nu sunt vinovat de nimic din acuzele care mi se aduc”, a spus parlamentarul liberal. Fostul ministru al Apărării a afirmat că nu îi cunoaște pe interlopii cu care este asociat numele său și că ieri, la audieri, a auzit pentru prima dată numele lor.

“Deși i-am spus doamnei procuror că dau orice declarație dorește dânsa, că nu am nevoie de avocat, nu mi s-a adus la cunoștință niciun fel de probă în ceea ce privește acuzarea, în schimb, cu stupoare, când m-am întors acasă, văd că-i plină presa de tot felul de comunicate ale DNA-ului, care mie nu mi-au fost aduse la cunoștință și prin care ei sugerează diverse probe. Asta dovedește foarte clar, că deși eu, de bună credință, ei nicidecum de bună credință nu-mi prezintă niciun fel de probă ca să pot să le justific ceea ce spun ei, ci încearcă să-mi strice imaginea publică, trimițând direct la presă tot felul de comunicate care să sugereze că ar exista probe”, a afirmat Teodor Atanasiu.

Preşedintele PNL Alba a completat că doreşte clarificarea situaţiei, motiv pentru care este în continuare la dipoziţia organelor statului.

“Vreau să se ia în considerare prezumția mea de nevinovăție și să continuăm discuțiile pe baza probelor în interiorul anchetei și nu în public. Acest scenariu l-am mai văzut și în alte cazuri, în care lipsa lor de probe duce la defăimarea imaginii publice, prin diverse lucruri transmise presei, care să fie publicate și care nu au nicio valoare judiciară”, a completat deputatul de Alba.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite