Telefon gratuit la Societatea de Transport Public din Alba Iulia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Societatea de Transport Public din Alba Iulia a lansat o campanie de informare având ca scop îmbunătățirea serviciilor oferite călătorilor. Cetățenii pot suna gratuit din orice rețea de telefonie fixă sau mobilă la două numere de telefon.

Cetățenii pot suna gratuit din orice rețea de telefonie fixă sau mobilă la 0800800STP sau la 0800800787 pentru a face propuneri de îmbunătățire a transportului local sau pentru a semnala eventualele probleme pe care le-au constatat. Călătorii care își lasă datele de identificare, vor primi răspunsul în scris, acasă, cu privire la modul în care a fost soluționată doleanța sa.

„Telefonul verde este un serviciu modern prin care deschidem dialogul direct cu cetățeanul. Vrem ca oamenii să se implice, să ne spună permanent ce putem face în plus pentru ei față de ceea ce facem deja. Am ajuns la niște performanțe în prezent la Alba Iulia: transportul public este cel mai comod, ieftin și plăcut mod de a călători în municipiul nostru. Acest nivel trebuie păstrat dar pentru aceasta călătorii trebuie să ne ajute” a spus directorul societăţii, Stelian Nicola.

Transportul public la Alba Iulia este în prezent printre cele mai moderne din țară, majoritatea autobuzelor deținute de STP fiind mai noi de cinci ani. Timpii de așteptare în stațiile din oraş sunt foarte mici datorită frecvenței mijloacelor de circulație în comun.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite