Alba Iulia: "Teiuşul este un oraş mic unde vorbele circulă repede"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alba Iulia: "Teiuşul este un oraş mic unde vorbele circulă repede"
Alba Iulia: "Teiuşul este un oraş mic unde vorbele circulă repede"

În fiecare dimineaţă, pe alba-iulia.adevarul.ro va fi postat un „top“ al celor mai frumoase şi mai urâte lucruri din oraş, aşa cum sunt ele văzute de persoana al cărei portret îl veţi putea lectura în aceeaşi zi în „Adevărul de Seară“, ediţia de Alba Iulia.

Cosmin Roşca este un tânăr care în urmă cu 11 ani şi-a descoperit pasiunea pentru desen. De atunci toate ideile lui prin contur pe coala albă. Şi-a transpus talentul şi în desenul pe piele, tatuaje. De-a lungul timpului Cosmin a făcut sute de tatuaje pentru persoane din România şi din străinătate.

Teiuşul frumos: „Îmi place oraşul că e frumos. E oraşul copilăriei mele. Este o localitate liniştită. Este oraşul unde eu mă simt cel mai bine, unde am cele mai multe amintiri. Viaţa mea este legată de oraşul ăsta, le fel ca şi sufletul meu. Aici există oameni minunaţi, dar sunt puţini“.

Teiuşul urât: „Dezavantajul că este un oraş mic este acela că vorbele circulă repede şi din nefericire adevărul este deformat. Oamenii cred că ar trebui să înveţe să fie mai toleranţi şi mai puţin bârfitori. Ar trebui să înveţe să fie mai buni cu aproapele lor pentru că din nefericire nu se întâmplă aşa“.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite