Alba Iulia: “Târgul lemnarilor” la Horea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alba Iulia: “Târgul lemnarilor” la Horea
Alba Iulia: “Târgul lemnarilor” la Horea

În zilele de 22 şi 23 august în comuna Horea va fi organizat “Târgul lemarilor”, o sărbătoare de tradiţie care se desfăşoară într-o zonă deosebit de frumoasă, în inima Munţilor Apuseni.

Cu ocazia acestui eveniment va fi inaugurată şi sfinţită, la ora 17.00, noua sală de sport a Şcolii Generale cu clase I-VIII din localitatea Horea.

Sâmbătă după amiaza se va desfăşura şi “Cupa moţilor la fotbal”, după care cei prezenţi vor putea lua parte la o discotecă în aer liber care se va încheia cu un foc de artificii. Programul de duminică este de asemenea bogat în evenimente printre care parade portului popular şi cea de-a XIV-a ediţie a concursului naţional “Cel mai bun lemnar”.

Pe agenda manifestărilor este trecut şi un spectacol de muzică popular la care vor lua parte interpreţii Marius Ciprian Pop, Cristian Pomohaci, Leontin Ciucur, Ancuţa Matei, Ansamblul folcloric al Centrului cultural Horea.  Artiştii vor fi  acompaniaţi de mai multe orchestra de muzică popular. Seara se va încheia cu o “Horă ţărănească”.

Cei care doresc să ajungă la acestă sărbătoare trebuie să se pregătească pentru un drum de 120 de kilometri. Din Alba Iulia până în comuna Horea au de traversat Zlatna, Abrudul şi Câmpeniul, iar la Albac trebuie să facă spre dreapta, până la Horea.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite