Tânărul care a tras cu pistolul de jucărie lângă Tribunalul Alba, eliberat din arest

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bogdan Vasile Potopea, tânărul care a tras joi cu un pistol de jucărie lângă sediul Tribunalului Alba împotriva unor interlopi din Sibiu va fi eliberat din arest. Instanţa de judecată a admis luni recursul inculpatului la mandatul de arest pentru 15 zile.

Decizia de eliberare va fi pusă în executare de îndată, astfel încât tânărul va părăsi arestul IPJ Alba luni după-amiază. Bogdan Vasile Potopea a fost arestat preventiv joi de Judecătoria Alba Iulia. Recursul a fost admis de Tribunalul Alba. Sentinţa este definitivă.

Este acuzat de ultraj contra bunelor moravuri după ce a tras cu un pistol de jucărie tip "air soft" asupra a trei persoane din Sibiu, interlopi din clanu Lenis, în urma unui incident în trafic. Una ditre "victime" Sorin Burnete este cercetată pentru distrugere după ce a lovit cu piciorul maşina lui Bogdan Potopea.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că, în urma unor neînţelegeri avute în trafic cu conducătorul celuilalt autoturism, tânărul a oprit autoturismul său pe strada Regina Maria, din municipiul Alba Iulia, a coborât din acesta şi a folosit un pistol tip „Air Soft” şi a tras de 3 - 4 ori înspre persoanele care între timp au coborât din cele de-al doilea autoturism.

Imediat, după aceasta atât Potopea cât şi persoanele din celălalt  autoturism, au părăsit locul evenimentului. În urma evenimentului nu au rezultat victime omeneşti sau pagube materiale. Pistolul de tip „Air Soft”, care a fost găsit ulterior de către poliţişti la locuinţa tânărului, nu face parte din categoria armelor supuse autorizării.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite