Tânăr accidentat pe o trecere de pietoni din centrul oraşului Alba Iulia UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Arhivă
Foto Arhivă

Un pieton a fost accidentat luni seara pe o trecere din centrul oraşului Alba Iulia. Victima este un tânăr care a fost transportat imediat la spital pentru investigaţii şi tratament.

UPDATE: Comunicatul oficial al IPJ Alba: „La data de 09.01.2012, ora 18,33, pe strada Tudor Vladimirescu din municipiul Alba Iulia, P.D.V., de 27 de ani, din comuna Lupşa, Judeţul Alba, s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis şi fără să se asigure, fiind surprins şi accidentat de un autoturism condus regulamentar de o femeie în vârstă de 42 de ani, din municipiul Alba Iulia. 

În urma accidentului, pietonul a suferit o fractură de picior şi a fost transportat la Spitalul Judeţean Alba unde a rămas internat. Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest care a evidenţiat faptul că nu a consumat băuturi alcoolice.“

Poliţiştii au demarat o anchetă şi au deschis un dosar penal pentru elucidarea condiţiilor de producere a accidentului. Potrivit primelor informaţii, tânărul a traversat trecerea de pietoni în fugă şi a fost surprins de un autoturism Wolkswagen Passat.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite