Tânăr din Sebeş cercetat penal pentru deţinere de petarde

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Arhivă
Foto: Arhivă

Un tânăr în vârstă de 29 de ani din Sebeş a ajuns în atenţia poliţiei după ce a fost surprins de jandarmi cu petarde ilegale asupra sa. Bărbatul riscă închisoarea de la 6 luni la 5 ani.

Bărbatul oferea, luni, pe bulevardul Lucian Blaga din municipiul Sebeş, spre vânzare ambulantă două geci. Jandarmii l-au interpelat, l-au legitimat şi i-au solicitat prezentarea actelor de provenienţă a mărfii precum şi a celorlalte documente care să certifice faptul că activitatea de comerţ se desfăşura în conformitate cu prevederile legale.

„La controlul corporal preventiv, asupra bărbatului - identificat ca fiind D. Ilie, de 29 de ani, din Sebeş – au mai fost găsite 11 cutii care conţineau 750 de petarde din clasa a II-a, materiale pirotehnice a căror deţinere, fără drept, constituie infracţiune şi se pedepseşte cu închisoarea de la 6 luni la 5 ani“, a spus Ovidiu Jurcoveţ, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Alba.

Comerciantul a fost sancţionat contravenţional cu avertisment scris, i-au fost ridicate în vederea confiscării cele două geci şi depuse în camera de corpuri delicte a Jandarmeriei Alba. Totodată, împreună cu petardele deţinute fără drept, bărbatul a fost predat Poliţiei Municipiului Sebeş, care va continua cercetările în acest caz.


Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite