Alba Iulia: Tânăr drogat la volanul unei maşini cu numere false

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr din comuna Lunca Mureşului din Alba, aflat sub influenţa drogurilor, a fost identificat, aseară, de poliţişti, pe DN 1, în apropiere de Alba Iulia, la volanul unei maşini cu numere false.

Potrivit Biroului de Presă al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Alba, A.C., de 25 de ani, conducea un autoturism neînmatriculat şi care avea aplicate numere de înmatriculare false. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat.

A fost condus la Spitalul Judeţean de Urgenţă Alba, unde i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, respectiv probe de urină pentru testul cu droguri. Pentru acesta din urmă rezultatul a fost pozitiv. De asemenea, în urma extinderii cercetărilor, poliţiştii au stabilit că tânărul este suspect şi de comiterea a două furturi din societăţi comerciale.

Tânărul este cercetat acum pentru comiterea infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat şi conducerea unui autovehicul de către o persoană care se află sub influenţa unor substanţe stupefiante. A fost reţinut de poliţişti pe o perioadă de 24 de ore şi urmează să fie propus judecătorilor pentru emiterea unui mandat de arest preventiv.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite