Tânăr din Alba surprins beat şi fără permis la volanul unui tractor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Arhivă
Foto Arhivă

Un tânăr în vârstă de 31 de ani din judeţul Alba este cercetat penal de poliţişti după ce a fost surprins fără permis şi sub influenţa băuturilor alcoolice la volanului unui tractor. Un alt şofer a fost găsit fără permis conducând un autovehicul neînmatrculat.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care bărbatul (T.S.G.) a fost condus la Spitalul Judeţean Alba unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducere fără permis şi conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având în sânge o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.

Un alt bărbat, în vârstă de 41 de ani, a fost identificat pe o stradă din comuna Valea Lungă în timp ce conducea un autovehicul neînmatriculat. În plus, şoferul (M.A.) avea permisul de conducere reţinut din data de 30.09.2011. În urma verificărilor efectuate de poliţişti a rezultat că bărbatul avea iar autorizaţia de circulaţie provizorie a autoturismului era expirată din data de 29.12.2010.

Acesta este cercetat pentru „conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană al cărui permis de conducere a fost suspendat sau reţinut“.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite