Tânăr din Alba Iulia condamnat la închisoare cu suspendare pentru trafic de droguri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Arhivă
Foto Arhivă

Un tânăr din Alba a fost condamnat la închisoare cu suspendare pentru trafic de droguri. A fost surprins în flagrant împreună cu un alt tânăr în timp ce încercau să vândă canabis în Alba Iulia.

Alin Tiberius Oniche a primit pedeapsa de 3 ani şi 4 luni de închisoare cu suspendare. Sentinţa  afost pronunţată în 10 iulie 2012 de Tribunalul Alba şi poate fi contestată cu recurs la Curtea de Apel Alba Iulia. Al doilea tânăr, Ion Paveluc a fost judecat separat şi a primit la Tribunal pedeapsa de 4 ani de închisoare cu executare. Dosarul acestuia este în recurs la Curtea de Apel.

Cei doi au fost prinşi în martie 2012 de poliţiştii de la Brigada de Combatere a Crimei Organizate Alba Iulia, care au aflat că că două persoane de sex masculin intenţionează să comercializez, în zona cinematografului Dacia din Alba Iulia, o cantitate de canabis, contra sumei de 550 de lei.

În faţa cinematografului, poliţiştii au observat trei suspecţi şi au procedat la imobilizarea şi controlul corporal al acestora. Era vorba de Ion Paveluc, Alin Oniche şi Florin C., toţi din Alba Iulia. Asupra unui dintre ei a fost găsită o pungă cu 15 grame de substanţe vegetale mărunţite, de culoare verde ce s-au dovedit a fi cannabis. Ion Paveluc este în arest preventive din martie 2012.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite