Tânăr din Alba Iulia decedat într-un accident produs în Sibiu. A căzut cu maşina într-o râpă UPDATE VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr din Alba Iulia în vârstă de 30 de ani a murit joi după-amiază într-un tragic accident produs pe drumul judeţean dintre Sibiu şi Cisnădie. Bărbatul conducea un autoturism Mazda înmatriculat în străinătate ce s-a răsturnat într-o râpă de 10 metri.

UPDATE: Tânărul se numeşte Alexandru Constantinescu şi era subofiţer al Unităţii Militare de Artilerie din Sibiu.

Tânărul nu a mai putut fi salvat, în ciuda eforturilor depuse de medicii SMURD. ”Pacientul de 30 de ani a fost găsit găsit în stop respirator, cu ritm electric dar cu puls uniform, cu semne de leziuni mari la nivelul coloanei medulare, coloanei cervicale, pacientul a intrat în stop cardiac, s-a masat 20 de minute conform protocoalelor, după 20 de minute s-a oprit resuscitarea și s-a declarat decesul”, a spus Bogdan Solomon, medic SMURD Sibiu.

Cadavrul bărbatului a fost preluat de cei de la Medicină Legală și dus la SML SIbiu, în vederea efectuării necropsiei. Polițiștii sibieni continuă cercetările, pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat.

image

Click pe poză pentru galerie foto

”Din primele cercetări se pare că șoferul unui autoturism Mazda, care circula din direcția Cisnădie spre Sibiu s-a angajat în depășirea unui alt autoturism, moment în care a pierdut controlul asupra direcției de mers și s-a răsturnat în afara părții carosabile, pe sensul de mers Sibiu-Cisnădie”, a spus inspector principal Ana Maria Popa, din cadrul Serviciului Rutier Sibiu.. Tânărul era angajat la o unitate militară din Sibiu.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite