Tânăr din Aiud reţinut pentru tâlhărie. A bătut un bărbat şi a furat 3.000 de lei UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Arhivă
Foto Arhivă

Un tânăr în vârstă de 23 de ani din Aiud a fost reţinut luni de poliţişti pentru tâlhărie. Agresiunea a avut loc în 18 martie, iar victima este un bărbat de 49 de ani.

UPDATE: Tânărul acuzat de tâlhărie, Dan Dorin Bejinaru, a fost arestat preventiv pentru 29 de zile de Judecătoria Aiud. Acesta a formulat recurs ce se va judeca la Tribunalul Alba.

Poliţiştii au fost sesizaţi de victimă (J. I.) în 22 martie. În urma cercetărilor efectuate de poliţişti s-a stabilit faptul că, în noaptea de 17/18.03.2012, B.D.D., de 23 de ani, după ce a consumat băuturi alcoolice împreună cu bărbatul tâlhărit, l-a urmărit pe acesta din urmă şi, în timp ce se deplasa spre domiciliu, prin violenţă, (i-a aplicat mai multe lovituri cu pumnii in zona feţei) i-a sustras suma de 3.000 de lei.

Poliţiştii au reuşit recuperarea a mai bine de jumătate din prejudiciu iar în urma investigaţiilor efectuate, s-a reuşit  şi recuperarea  telefonului victimei, pe care-l pierduse la locul producerii agresiunii. Telefonul a fost găsit la data de 18.03.2012 de către un bărbat de 40 de ani, din Aiud, iar acesta l-a dat unui tânăr de 18 ani.

„Faţă de B.D.D. a fost luată măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de marţi, 27.04.2012, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud, cu propunere de arestare preventivă sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie“, se afirmă în comunicatul IPJ Alba.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite