Alba Iulia: Tabără internaţională de artă plastică „Inter-Art 2009”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alba Iulia: Tabără internaţională de artă plastică „Inter-Art 2009”
Alba Iulia: Tabără internaţională de artă plastică „Inter-Art 2009”

Fundaţia culturală Inter-Art organizează în perioada 11-25 august 2009, în colaborarea cu Consiliul Judeţean Alba, Consiliul local şi Primăria municipiului Aiud, cea de-a XIV-a ediţie a Taberei internaţionale de artă plastică.

La ediţia din acest an vor fi prezenţi la Aiud un număr de 36 artişti plastici din ţări precum Austria, Bulgaria, Canada, Elveţia, Germania, Grecia, India, Haiti, Maroc, Spania, SUA, Serbia, Sudan, Ungaria, provincia Kosovo şi România.

Deschiderea festivă va avea loc marţi, 11 august 2009, începând cu ora 18.00 în Sala festivă a Primăriei Aiud. Evenimentul va fi urmat de vernisajul celei de a XI-a ediţie a expoziţiei Internaţionale de Mail Art ce se va desfăşura la Muzeul de Istorie din Aiud de la ora 19.00.

Expoziţii în SUA

Programul taberei internaţionale de artă plastică va cuprinde ateliere de creaţie pe domenii de pictură, grafică-gravură, sculptură, foto-video.

De asemenea, vor fi organizate concerte şi simpozioane sub genericul „Arta din ţara ta”, precum şi prezentarea a două expoziţii Inter-Art organizate la Woodrow Wilson Center din Washington DC şi sediul ONU din New York, din martie-aprilie 2009.

Tabăra se va încheia pe data 25 august, la Galeriile Inter-Art, cu o expoziţie a lucrărilor sermnate de artiştii participanţi la ediţia din acest an.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite