Un pumn în faţă pentru un poliţist din Alba. I-a cerut socoteală agresorului despre un scandal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr de de 21 de ani, din comuna Ocoliş, este arestat  preventiv după ce  i-a aplicat unui polişist un pumn în figură. Totul s-a întâmplat în faţa unui bar din localitate.

Agentul de poliţie care s-a trezit duminică seara, cu un pumn în figură este încadrat la Secţia 11 de Poliţie Rurală Baia de Arieş.

Omul legii s-a întâlnit cu agresorul, un bărbat de 21 de ani, în faţa unui bar din comuna Ocoliş. Tânărul a devenit agresiv în momentul în care poliţistul l-a întrebat ce implicare are într-un scandal petrecut în urmă cu câteva zile în acelaşi local.  Drept răspuns, agresorul i-a aplicat un pumn în zona feţei.

Din raportul întocmit de IPJ Alba rezultă că lovitura încasată nu a fost una foarte gravă. Medicii care l-au examinat au decis că nu are nevoie de zile de spitalizare.

Judecătoria Câmpeni a emis pe numele agresorului mandat de arestare preventivă, pentru o perioada de 29 de zile, sub aspectul comiterii infracţiunii de ultraj. Tânărul se află în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite