TIR încărcat cu şpan răsturnat pe DN 14 B, în Alba. Circulaţia, blocată pe ambele sensuri trei ore

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arhiva TIR-ul s-a răsturnat pe DN14B
Arhiva TIR-ul s-a răsturnat pe DN14B

TIR-ul răsturnat de-a curmezişul pe DN 14 B este încărcat cu deşeuri feroase.

UPDATE 6 Poliţiştii de la Rutieră au descschis traficul pe ambele sensuri pe DN 14B la intersecţie cu  DJ 107 B, în Alba, după patru ore de la răsturnarea autotrenului încărcat cu şpan.

UPDATE 5 : Circulaţia s-a reluat pe un sens în jurul orei 14.30, după aproape trei ore de la momentul în care TIR-ul a ajuns pe şosea. Traficul  a fost deviat pe DN 1, prin oraşul Teiuş.

UPDATE 4 Ridicarea TIR-ului de pe şosea cade în sarcina administratorului drumului, respectiv Direcţia de Drumuri Naţionale Alba.

UPDATE 3: Primele informaţii ale Poliţiei Rutiere duc la ideea că şoferul nu a adaptat viteza la condiţiile de drum.

UPDATE 2 Singura victimă a accidentului rutier este şoferul TIR-ului, care primeşte îngrijiri la faţa locului.

UPDATE 1 Traficul rutier este blocat în zonă pe ambele sensuri. TIR-ul era încărcat cu şpan, aşchii metalice rezultate în urma prelucrării metalelor la strung sau freză. Încărcătura s-a împrăştiat pe şosea, în momentul răsturnării autotrenului. Conducătorii auto pot evita zona, dacă aleg DN1, prin oraşul Teiuş.

Accidfentul rutier a avut loc marţi, în jurul orei 11.30, la intersecţia DN 14B cu  DJ 107 B, în apropiere de localitatea Coşlariu. Potrivit Poliţiei Rutiere, un TIR încărcat cu deşeuri feroase s-a răsturnat pe şosea.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite