Alba Iulia: Patru răniţi după o ciocnire între un TIR şi un autobuz

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alba Iulia: Patru răniţi după o ciocnire între un TIR şi un autobuz
Alba Iulia: Patru răniţi după o ciocnire între un TIR şi un autobuz

Patru persoane aflate într-un autobuz de călători au fost rănite azi după-amiază după ce autovehiculul în care se aflau a fost izbit din spate de un autotren. Accidentul s-a produs pe DN1, în zona localităţii Răhău din judeţul Alba.

Şoferul autotrenului înregistrat în Turcia nu a păstrat distanţa regulamentară faţă de autobuzul care circula în faţa sa şi a intrat în spatele acestuia.

În urma accidentului patru persoane au fost rănite şi au fost transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Alba Iulia. Nu au suferit răni grave, dar vor fi ţinute sub supraveghere medicală timp de 24 de ore.

Autobuzul apaţine societăţii Transiviniş şi efectua o cursă locală de transport pe ruta Răhău – Sebeş. Şoferul autobuzului implicat în accident a spus că, după ce a fost izbit de TIR, a preferat sa direcţioneze maşina pe câmpul învecinat şoselei pentru a evita să lovească la rândul sau un autoturism Dacia ce rula pe acelaşi sens de mers.

Şoferul Daciei intenţiona să vireze la stânga, drept pentru care conducătorul autobuzului a încetinit, lucru care nu s-a întâmplat şi în cazul TIR-ului. Şoferii autotrenului şi autoturismului nu au fost răniţi.

În urma accidentului circulaţia auto a fost blocată pe un sens de mers. Coloana formată s-a întins la un moment dat pe o distanţă de 10 kilometri. Circulaţia a revenit la normal după aproape două ore. Poliţiştii au declarat că vinovat de producerea accidentului este şoferul autotrenului.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite