Sute de participanţi sunt aşteptaţi la Festivalul „Play for May“ de la Alba Iulia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Câteva sute de participanţi din judeţ cât şi din ţară sunt aşteptaţi în acest weekend să participe la cea de-a II-a ediţie a Festivalului „Play for May“. „Dacă este vreme bună într-o singură zi de festival ne aşteptăm la circa 1000 de participanţi, dacă nu luăm în calcul în jur de 500 de persoane“, a afirmat Cristina Cândea, organizator.

Festivalul albaiulian se află la cea de-a doua ediţie şi cuprinde o serie de activităţi sportive, ateliere interactive, computer games, proiecţia filmelor din cadrul Festivalului de filmde foarte scurt metraj „Tres courts“. „Practic orice activitate este o joacă. Play în engleză înseamnă joacă. De aceea în ediţia de anul acesta vom avea foarte multe jocuri începând de la atelier graffitti, jocuri pe calculator, wii, board games, panou de catarat, atelier de origami si textile, atelier instrumente muzicale şi multe altele“, a spus Cristina Cândea.

Din programul de anul acesta nu vor lipsi nici spectacolele. Coma, Luna Amară, DJ Vasile&Artanu’&Matze, DJ Bully, Raku & Gojira sau DJ Badea sunt doar câteva dintre numele artiştilor şi trupelor de pe afişul acestei ediţii.

image

Camping în spaţiile RYMA

Festivalul se va desfăşura în cetatea Alba Iulia, spaţiile RYMA. „Spaţiul principal este curtea interioară din zona ravelinului Sf. Elisabeta unde vor avea loc concertele live. În spaţii special amenajate, inclusiv pe zidurile cetăţii şi în tunelul de fugă va fi „asediul“ air soft, de pe un zid pe altul se va putea folosi tiroliana, iar în apropierea zidurilor va fi amplasat şi panoul de alpinism“, a explicat Cristina Cândea.

Tot în curtea interioară va fi amenajat un camping cu capacitate de 50 de locuri, un mini food-court, precum şi un bar. Toate corturile tebuie declarate la sosire pentru înregistrarea la punctul de informare. Perioada în care se poate folosi campingul este 27 mai, ora 19:00 – 30 mai ora 22:00. Instalarea unui cort îi va costa pe participanţi cu corturi până în 4 persoane 10 lei sau mai multe persoane, 20 lei.

Festivalul se va deschide astăzi, la ora 17.00 şi va fi închis duminică la ora 22.00 odată cu proiecţia filmelor de scurt metraj pentru copii din cadrul Festivalului Tres Courts. Festivalul „Play for May“ este organizat Asociatia Culturala „R.Y.M.A.“ cu sprijinul autorităţilor locale.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite