Suspiciune de omor asupra unui bărbat din Cugir UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţia oraşului Cugir cercetează cazul unui bărbat în vârstă de 63 de ani care a decedat marţi la spital. Bărbatul a fost găsit acasă în stare de inconştienţă.

UPDATE: Comunicatul IPJ Alba: "La data de 18.10.2011 ora 11,00, poliţia a fost sesizată prin S.N.U.A.U. 112 despre faptul că un bărbat din Cugir a fost găsit căzut în locuinţa sa. Avand în vedere sezizarea, la fata locului s-a deplasat un echipaj de politie care a constatat că N.I., în vâstă de 62 de ani, din Cugir, era în stare de inconşienţă, prezentând multiple leziuni în zona feţei.

Acesta a fost transportat de către un echipaj al ambulanţei, la Spitalul oraşenesc Cugir de unde a fost transferat la Spitalul Judeţean Alba, unde, ca urmare a leziunilor suferite, a decedat. O echipă operativă, sub coordonarea procurorului, efectuează cercetarea la faţa locului iar în urma concluzilor formulate de catre Serviciul Judeţean de Medicina Legalş Alba şi a probelor obţinute cu ocazia cercetării, se va stabilii încadrarea juridică a faptei.

De asemenea, în cauză au fost dispuse măsurile necesare pentru identificarea autorilor şi stabilirea tuturor împrejurărilor comiterii faptei."

Victima se numeşte Ioan Nae, de 62 de ani. Un vecin a sunat la 112 şi a chemat ambulanţa. La spitalul din Cugir, bărbatul a ajuns la ora 11.30,  în comă de gradul II, cu policontuzii la cap, suspiciuni de fractură de bază de craniu.

A fost trimis de urgenţă la UPU Alba Iulia unde a murit la circa  10 minute de la intrarea în unitate. Se pare că bărbatul a fost înjunghiat într-un umăr. Surse neoficiale precizează că bărbatului i-a fost furată din locuinţă şi o sumă de bani.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite