Alba Iulia: Două seri de teatru, dans, muzică şi expoziţii la Galele Studenţeşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alba Iulia: Două seri de teatru, dans, muzică şi expoziţii la Galele Studenţeşti
Alba Iulia: Două seri de teatru, dans, muzică şi expoziţii la Galele Studenţeşti

Casa de Cultură a Studenţilor din Alba Iulia a organizat în perioada 14 – 15 octombrie prima ediţie a Galelor Studenţeşti 2009.

Programul Galelor a fost unul diversificat cuprinzând spectacole de teatru avându-i ca protagonişti pe membrii trupei Skepsis, spectacole de folclor susţinute de interpreţi consacraţi ai genului, o expoziţie fotografie şi concerte de muzică pop-rock şi dance care i-a adus în faţa publicului pe cei de la Jimi Popa, Propaganda, Play & Win şi Hara. Nu a lipsit nici dansul întreţinut de majoretele de la „Arieşul Ritmic“ din Câmpeni.

În cadrul expoziţiei foto cu tema „Instantanee de vacanţă” au avut lucrări expuse studenţii: Alexandra Cocota, Sorina Giurcă, Bianca Mărginean, Mihaela Rus şi Nicu Tomuş. Cu prilejul acestei expoziţii a fost lansat Cercul Studenţesc „Studentfotoreporter” al Casei de Cultură a Studenţilor Alba Iulia.

Prima ediţie considerată un succes

Din spusele organizatorilor şi participanţilor, această primă ediţie a fost un real succes. „Organizarea tehnică a fost una de excepţie, sunetul şi luminile fiind asigurate de firme profesioniste din domeniu, astfel că şi partea tehnică, pe lângă cea artistică a fost pe măsura aşteptărilor.

Spectatorii prezenţi în ambele seri ale galelor au intrat în atmosfera creată de artişti şi au interacţionat cu aceştia, le-au fredonat refrenele, au dansat pe piesele lor şi au fost încântaţi de spectacolele oferite de Casa de Cultură a Studenţilor“, a declarat directorul Casei de Cultură a Studenţilor, Gheorghe Berghian.

Diplome de apreciere pentru studenţi şi tineri

În cadrul Galelor Studenţeşti 2009 au fost oferite diplome de apreciere studenţilor şi tinerilor care activează în Cadrul Casei de Cultură a Studenţilor şi care o reprezintă cu succes la concursurile şi festivalurile din întreaga ţară.

„Casa de Cultură a Studenţilor Alba Iulia a oferit studenţilor, tinerilor şi cetăţenilor albaiulieni prin intermediul Galelor Studenţeşti 2009 o serie de manifestări cultural – artistice de foarte bună calitate, încurajând accesul la cultură prin neperceperea de bilete de intrare şi facilitând intrarea gratuită la spectacole“, a mai adăugat Gheorghe Berghian.
Închiderea Galelor Studenţeşti 2009 în Alba Iulia a fost marcată de un foc de artificii.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite