Alba Iulia: Galele Studenţeşti, la prima ediţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alba Iulia: Galele Studenţeşti, la prima ediţie
Alba Iulia: Galele Studenţeşti, la prima ediţie

Casa de Cultură a Studenţilor din Alba Iulia organizează miercuri şi joi, 14 – 15 octombrie 2009, prima ediţie a „Galelor Studenţeşti“.

Citeşte şi:

Braşov: Corina va concerta la „Galele studenţeşti“


Desfăşurată sub sloganul „zâmbeşte studenţeşte“, manifestarea va cuprinde spectacole de teatru şi muzică, o expoziţie şi un foc de artificii. Miercuri, în prima zi, la ora 17.00 va fi organizat un vernisaj al expoziţiei de fotografii „Instantanee de vacanţă“.

Expun studenţii Alexandra Cocota şi Nicu Tomuş. La ora 18.00 are loc un spectacol de teatru al trupei Skepsis, urmat de un concert de muzică pop-rock susţinut de formaţiile Propaganda, Jimi Popa şi Play&Win.

Duminică de la ora 19.00, studenţii vor avea parte de un spectacol susţinut de trupa de majorete „Arieşul Ritmic“ din Cîmpeni, după care se va desfăşura un spectacol folcloric susţinut de solişti vocali şi instrumentişti care activează în cadrul Casei de Cultură a Studenţilor: Cristian Fodor, Marinela Baba, Ovidiu Bibolar, Adrian Niculuţ.

În continuare va concerta trupa Hara, iar de la ora 21.30 va fi momentul focurilor de artificii. Toate spectacolele se desfăşoară la Casa de Cultură a Studenţilor.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite