Alba Iulia: Ştrandul de la Schit s-a redeschis pentru sezonul estival

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zilele toride pun stăpânire pe Alba Iulia. După lungile ore de serviciu fiecare îşi doreşte o după-amiază şi o seară liniştită pe care o pot găsi la piscină sau la ştrand. Opţiunile în Alba Iulia nu sunt foarte multe sau foarte variate, însă totuşi există.

Atunci când canicula vă dă dureri de cap şi nu vă perimteţi luxul unei piscine private, în cartierul Cetate şi-a redeschis porţile ştrandul „Terasa Viilor”. Tarifele de intrare sunt accesibile pentru orice buzunar: 1,5 lei pentru copii şi 3 lei pentru adulţi, iar programul de funcţionare a ştrandului este zilnic de la 09.00 până la 21.00.
Potrivit informaţiilor primite de la Primăria Municipiului Alba Iulia în ştrandul de la Schit nu au fost făcute investiţii recente, ceea ce nemulţumeşte oarecum. Albaiulienii şi-ar dori ceva mai mult decât le este oferit.
„În oraşul nostru nu există foarte multe alternative de petrecere a timpului liber, iar o ieşire la ştrand într-o zi toridă este binevenită. Păcat doar că nu este amenajat aşa cum ar trebui. Arată la fel de vreo câţiva ani şi e evident că s-ar putea face mai mult.
Cred ca noi albaiulienii merităm măcar atât. Eu zic că într-adevăr preţul reprezintă calitatea serviciilor oferite.” a declarat Andreea, o tânără albaiuliancă.
În incinta ştrandului există un punct sanitar de urgenţe, ca supliment de precauţie şi pentru a evita pe cât posibil situaţii limită, deservit de cadre medicale din cadrul Serviciului de Ambulanta Alba.
Igienizarea bazinelor se face în fiecare săpătămână în noaptea de duminică spre luni. În fiecare luni Direcţia de Sănătate Publică Alba colectează probe de laborator pentru a stabili parametrii de calitate a apei. Odată ajunşi la locul de distracţie trebuie să ştiţi că vă puteţi achiziţiona contra cost şezlonguri sau băuturi răcoritoare.  

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite