Alba Iulia: Stiri de weekend

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alba Iulia: Stiri de weekend
Alba Iulia: Stiri de weekend

Aflaţi mai multe despre evenimentele din acest weekend.

Alpinism la Ampoiţa

În perioada 26-27 septembrie, va avea loc Reuniunea de Alpinism şi Escaladă Sportivă de la Ampoiţa. Manifestarea va reuni alpinişti Alba şi judeţele limitrofe. În paralel se va desfăşura şi un curs de iniţiere în alpinism şi escaladă. Manifestarea se va desfăşura la Pietrele Gomnuşei, Pietrele de la Ampoiţa, Pietrele lui Bocioaca, la aproximativ 11 km de Alba Iulia.


Depunere de proiecte

Direcţia Judeţeană pentru Sport Alba face cunoscut faptul că în această perioadă are loc „Concursul Naţional de Proiecte 2009” cu tema Încurajarea creativităţii şi inovării în activitatea de tineret. Cei interesaţi pot depune proiectele până pe 6 octombrie la adresa: Bucureşti, Strada Dem I Dobrescu 4-6, Sector 1, camera 61.


Conferinţă internaţională

Astăzi la 2009 la Muzeul Naţional al Unirii a debutat cea de a doua ediţie a conferinţei internaţionale „Murire şi moarte în Europa secolelor XVIII-XXI”. La eveniment participă cercetători din Marea Britanie, Olanda, Ungaria, Serbia, Franţa şi România. Conferinţa este prefaţată de o expoziţie ce cuprinde obiecte funerare din perioada romană.


Discuţii despre energie

Sâmbătă, 26 septembrie 2009, în sala multimedia a Colegiului Naţional „Horea, Cloşca şi Crişan”, începând cu ora 12.00 va avea loc un seminar dedicat eficienţei energetice din sectorul privat. La eveniment au fost invitate să ia parte toate firmele importante din judeţul Alba.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite