Alba Iulia: Gicu Grozav la un pas de transfer la Standard Liege

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alba Iulia: Gicu Grozav la un pas de transfer la Standard Liege
Alba Iulia: Gicu Grozav la un pas de transfer la Standard Liege

Conducătorii formaţiei FC Unirea Alba Iulia, nou-promovată în primul eşalon fotbalistic al ţării, se arată dispuşi să negocieze cu Standard Liege transferul lui Gicu Grozav.

„Am fi de acord cu un transfer contra unei sume care să ne convină”, a admis preşedintele Consiliului de Administraţie al FC Unirea Alba Iulia, Marian Sarmeş. Dacă nu va fi posibil un asemenea acord iar Gicu Grozav va continua să se pregătească la campioana Belgiei el riscă, potrivit şefilor Unirii Alba Iulia, să fie suspendat pentru doi ani, conform prevederilor legilor fotbalului.

Grozav are de susţinut două teste

Internaţionalul de juniori Gicu Grozav (18 ani), de la Unirea Alba Iulia, l-a convins pe Ladislau Boloni să-l transfere la Standard Liege. “Astăzi încercăm să ne înţelegem cu impresarul lui. Grozav mai are de susţinut două teste, dar ne-a convins să-i oferim un contract. Este un atacant de bandă, care are capacitatea de a progresa. Grozav nu va veni la Standard să facă miracole de la început. El intră în strategia de viitor a primei echipe”, a declarat pentru gsp.ro antrenorul campioanei Belgiei.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite