Se deschide Stage Club, cel mai mare loc de distracţie din Alba Iulia. Invitaţi speciali: Akcent

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Imagine din interiorul clubului
Imagine din interiorul clubului

Vineri, 14 octombrie 2011, se deschide la Alba Iulia Stage Club unul dintre cele mai mari din România din punct de vedere a capacităţii, având 800 de locuri. Clubul oferă celor dornici de distracţie posibilităţi variate de petrecere a timpului liber.

Clubul se află la subsolul Casei de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia. Lucrările de modernizare au costat aproximativ 300.000 de euro. Vineri de la ora 22.00 începe marea petrecere „Stage Club – Grand Opening“. Invitaţii speciali ai organizatorilor sunt trupa Akcent.

Preţul de intrare este de 20 lei pentru băieţi şi 10 lei pentru fete.  Sâmbătă de la aceeaşi oră este programat evenimentul „Magic Stage “cu live mix Stage Deejays, Team Fancy Stage şi DJ Mc Dylma. Acesta din urmă va evolua şi vineri seara.

În fiecare weekend sunt organizate petreceri tematice cu DJ renumiţi şi trupe cunoscute. Seara de marţi este dedicată studenţilor, care pot participa la Student Party. Primul eveniment de acest gen se va desfăşura marţi, 18 octombrie 2011, iar intrarea va fi liberă.

Distracţia începe în fiecare seară la ora 22.00 şi ţine până dimineaţa. Adresa clubului este strada Mihai Viteazul nr. 1. Rezervări pot fi făcute la nr. 0737 647884 .

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite