Sprijin pentru prizonierii zăpezii. Crucea Roşie a demarat campania pentru ajutorarea sinistraţilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sate sub nămeţi, în judeţul Buzău
Sate sub nămeţi, în judeţul Buzău

Campania iniţiată de Crucea Roşie vine ca urmare a căderilor masive de zăpadă şi a viscolului ce a lovit judeţele din sud-estul României. Ajutorul nostru ar trebui să ajungă la persoanele blocate de nămeţi, izolate şi fără posibilităţi de aprovizionare cu alimente.

Crucea Roşie Alba s-a alăturat campaniei naţionale pentru ajutorarea persoanelor blocate de nămeţi, izolate şi fără posibilităţi de aprovizionare. Este vorba de cei din judeţele Buzau, Vrancea, Ialomita, Calarasi, Giurgiu si Galati.

Apelul de urgenţă se adresează celor care pot ajuta persoanele afectate de căderile masive de zăpada cu alimente neperisabile, pături sau sume de bani. Donaţiile se pot face la sediul Crucii Rosii din Alba Iulia, strada  Bucureşti nr. 16, între orele 08.00-16.00. Informaţii suplimentare se pot obţine la numărul  de telefon 0258 812 257. Sumele pot fi depuse în contul deschis la BCR,  sucursala Alba RO72RNCB0003037781770001.

Donaţii în alimente de bază se pot face în toate magazinelor din reţelele: Carrefour, Real, Mega Image şi Metro, prin intermediul Băncii de Alimente a Crucii Roşii.

De asemenea, se pot depune sume de  bani în conturile afişate pe pagina de internet  a Crucii Roşii Române,  www.crucearosie.ro. Sumele colectate în cadrul campaniei umanitare vor fi folosite pentru achiziţionarea de alimente, apă, pături, produse de igienă necesare persoanelor sinistrate.


Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite