Spitalul din Aiud are conducere nouă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Spitalul Municipal Aiud a fost preluat de către autorităţile locale şi are conducere nouă. În funcţia de manager al unităţii spitaliceşti a fost numit economistul Mircea Nichimiş, iar în calitate de director medical Vasile Cîmpean.

Spitalul din Aiud a fost preluat de către autorităţile locale cu datorii în sumă totală de 2.436.774 lei, reprezentând bunuri şi servicii neplătite, cheltuieli de personal neachitate la sfârşitul lunii iunie şi aparatură medicală primită de la Ministerul Sănătăţii.

„Am preluat Spitalul Municipal, cu mari rezerve. Presiunea asupra comunităţii locale este uriaşă, în acest an nu vom putea aloca bani de la bugetul local, care nu poate fi oricum rectificat, şi care e afectat de toată situaţia economică dificilă, dar pentru viitor, mă aştept ca Spitalul Municipal să fie bine condus şi să se orienteze spre satisfacerea cerinţelor pacienţilor. Mă aştept la responsabilitate şi eficienţă maximă în primul rând din partea conducerii şi nu în ultimul rând de la toţi cei care lucrează în Spitalul din Aiud“, a spus primarul Mihai Horaţiu Josan.

Spitalul Municipal din Aiud se situează pe locul 34 la nivel naţional, din punctul de vedere al calităţii şi cantităţii serviciilor medicale oferite şi are, totodată o ofertă unică de specialişti.

„Avem urolog, endocrinolog, avem aparatură performantă, suntem un colectiv unit, care s-a creat în timp, şi suntem capabili să ne gospodărim singuri din punct de vedere financiar“, a spus medicul Vasile Câmpean.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite