Alba Iulia: Spectacolul "Mica Sirenă", nominalizat la festivalul internaţional de teatru de la Galaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Spectacolul pentru copii „Mica Sirenă“ pus în scenă de Teatrul de Păpuşi "Prichindel" din Alba Iulia a fost nominalizat la secţiunea Premiul pentru Scenografie din cadrul Festivalul Internaţional al Teatrelor de Animaţie Gulliver 2009.

La invitaţia Teatrului de Păpuşi Gulliver Galaţi, Teatrul de Păpuşi Prichindel Alba Iulia a fost prezent, la festivalul desfăşurat în perioada 26-30 octombrie, cu piesa Mica Sirenă. Trupa teatrului albaiulian a susţinut spectacolul la sala Teatrului Dramatic Fane Tardini Galaţi, în faţa a aproximativ 500 de spectatori.

În urma nominalizărilor şi a acordării premiilor, Teatrul de Păpuşi Prichindel Alba Iulia a fost nominalizat la secţiunea Premiul pentru Scenografie. „Considerăm că această nominalizare confirmă încă o dată valoarea artistică a spectacolului şi a teatrului nostru cu atât mai mult cu cât acest eveniment a avut un caracter internaţional. Scenografia pentru acest spectacol este semnată de  Marian Sandu“, a declarat Silvan Stâncel, reprezentantul Teatrului de păpuşi „Prichindel“.

Această nominalizare vine la puţin timp după ce la Festivalul Puck de la Cluj Napoca echipa teatrului a obţinut Premiul pentru Calitatea Muzicii de Spectacol.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite