Alba Iulia: Spectacol de stand up comedy la Pub 13

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alba Iulia: Spectacol de stand up comedy la Pub 13
Alba Iulia: Spectacol de stand up comedy la Pub 13

Aseară, PUB 13 din Alba Iulia a găzuit un spectacol de stand up comedy susţinut de trupa Deko.

Peste 150 de persoane au luat parte aseară la show-ul susţinut de cei trei comici: Vio, Costei şi Teo. Biletele au fost puse în vânzare cu câteva zile înainte, iar aseară cei care s-au hotărât, pe ultima sută de metri, să vină la spectacol au stat minute bune la intrare pentru a le veni rândul la bilete. Cei mai norocoşi au prins şi locuri. Glumele şi replicile protagoniştilor i-a făcut pe tinerii albaiulieni să uite de ora târzie la care a început spectacolul - 22.30, şi s-au lăsat cuprinşi de atmosfera destinsă şi limbajul liber. 

Membrii trupei s-au arătat încântaţi că publicul albaiulian a reacţionat bine la glumele din program. Unii albaiulieni au venit cunoscând umorul trupei de pe internet sau chiar din alte spectacole live. „Sunt încântată să văd că şi prietenilor, şi chiar oamenilor din jur, le place şi înţeleg glumele. Ştiam că au destul de multe poante care conţin vulgaritate, însă contează mult felul în care sunt spuse şi felul în care sunt percepute de public. Mă temeam că albaiulienii nu vor reacţiona prea bine având în vedere că e un teren netestat cu acest gen de show, dar văd că e bine şi asta mă bucură“, a declarat Ioana Mihălţan, o albaiuliancă de 22 ani.

Despre Deko

Trupa Deko a fost înfiinţată în 2004 şi, în prezent, are un succes remarcabil, mai ales în Capitală, unde îşi susţin majoritatea spectacolelor. Vio, Costel şi Teo, cei trei membri ai trupei, sunt pregătiţi de fiecare dată să spună cum stau treburile în cotidianul românesc.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite