„Şpăgarul“ Silviu Bian are datorii la partid. Nu şi-a plătit cotizaţia de peste un an VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul preşedinte al ANOFM, Silviu Bian, arestat preventiv la solicitarea DNA pentru fapte de corupţie are datorii i la organizaţia din care face parte, PDL Alba, în condiţiile în care nu şi-a mai plătit cotizaţia de peste un an de zile.

Fostul vicepreeşdinte al PDL Alba, Silviu Bian, nu şi-a mai plătit cotizaţia din august 2010. Suma lunară pe care trebuia să o achite este de 200 de lei. Un simplu calcul arată că partidul a rămas cu datorii nerecuperate în valoare de peste 2.000 de lei.

Reprezentanţii PDL Alba au recunoscut vineri că fostul vicepreşedinte al organizaţiei avea datorii şi au folosit acest argument pentru a susţine că sumele de bani pretinse şi primite de Bian drept „şpagă“ de la subalterni nu au ajuns la partid.

„Sunt organisme ale statului care controlează atât aici cât şi la nivel naţional încasările partidului. Aceste sume nu se regăsesc nici la noi şi nici în altă parte. Cel puţin în privinţa cotizaţiei, Silviu Bian este încă dator. Nu şi-a plătit cotizaţia. Avem posibilitatea să ne mirăm, pentru că este vorba despre o sumă mare de bani. Ar fi trebuit să îşi plătească datoriile, mai ales faţă de un organism care te-a trimis într-o funcţie“, a spus senatorul Alexandru Pereş, purtătorul de cuvânt al PDL Alba.

Silviu Bian a fost arestat preventiv la Bucureşti pentru luare de mită în formă continuată. Este acuzat că a pretins şi primit de la subordonaţii din cadrul centrului de perfecţionare din Rîşnov, judeţul Braşov, bani pentru a le plăti salariile. DNA a descoperit că Silviu Bian a primit în două rânduri bani în valoare totală de 22.000 de euro şi 101.000 lei.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite