Şofer albaiulian beat şi fără permis la volan

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şoferul albaiulian a fost dus la spital pentru recoltarea probelor biologice
Şoferul albaiulian a fost dus la spital pentru recoltarea probelor biologice

Poliţiştii rutieri din Alba Iulia au prins astăzi în trafic un şofer care avea permisul de conducere suspendat pentru că a refuzat să se supună recoltării probelor pentru stabilirea alcoolemiei. Şoferul albaiulian a fost găsit din nou sub influenţa băuturilor alcoolice.

Albaiulianul de 37 de ani a fost prins din nou beat la volan. Acesta a fost dus la Spitalul Judeţean Alba pentru recoltarea de probe biologice şi stabilirii alcolemiei.

„În jurul orei ora 11.10 , poliţiştii Biroului Rutier din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia l-au depistat, pe str. Macului din municipiul Alba Iulia, pe Florin C., de 37 de ani, din municipiul reşedinţă de judeţ a condus un autovehicul proprietate personală, având permisul de conducere reţinut în vederea suspendării, pentru refuz de a se supune recoltării probelor biologice în vederea stabilirii alcolemiei“, a spus Iulia Haţegan, purtătorul de cuvânt al IPJ Alba.

Şoferul inconştient s-a ales cu dosar penal pentru comiterea infracţiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată” şi „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care o îmbibaţie alcolică de peste 0.80 g/l alcool pur în sânge”.        

Alba Iulia



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite