Şmecherul de Apuseni rămâne după gratii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Claudiu Iulian Popa (27 ani), acuzat de înşelăciune, un veritabil şmecher din zona Apusenilor, va petrece în arest preventiv încă 30 de zile. Decizia definitivă a fost luată la sfârşitul săptămânii de Tribunalul Alba.

Şmecherul de Apuseni a fost arestat preventiv în urmă cu o lună de zile, împreună cu alţi doi bărbaţi Ionel Claudiu Rostaş (35 ani) din Brad şi Emanoil Dumitru Pilea (43 ani) din Câmpeni.

Sunt acuzaţi de utilizarea unor dispozitive folosite în obţinerea de câştiguri ilegale de la jocuri electronice de noroc. Cei trei sunt acuzaţi de asociere în vederea săvârşirii de infracţiuni, înşelăciune şi deţinere în vederea folosirii într-o sală de jocuri a oricărui dispozitiv prin a cărui utilizare sunt alterate elementele de şansă şi metodele de selecţie.

„Din probele administrate în cadrul dosarului penal a rezultat că cei trei învinuiţi, ajutaţi de mai multe persoane, care au aderat la acţiunea infracţională desfăşurată de aceştia, au operat pe raza judeţelor Alba, Hunedoara şi Sibiu, alterând memoriile mai multor jocuri de noroc, obţinând prin acest mod de operare, câştiguri nejustificate, în valoare de aproximativ 130.000 lei“, se afirmă într-un comunicat de presă al IPJ Alba.

Tânărul din Albac mai este judecat penal în două dosare penale pentru ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii şi ordinii publice.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite