Site destinat informaţiilor privind transportul public de călători, lansat de CJ Alba

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Site-ul transportalba.ro
Site-ul transportalba.ro

Consiliul Judeţean Alba a lansat luni, 8 octombrie, site-ul www.transportalba.ro, destinat exclusiv informaţiilor privind transportul public judeţean de călători.

Noul site cuprinde informaţii detaliate despre toate traseele de transport public din judeţ, preţurile biletelor şi abonamentelor practicate de toate firmele de transport, dar şi monumentelor istorice ce pot fi vizitate pe un anumit traseu.

Site-ul afişează toate traseele posibile, în funcţie de punctul de plecare şi de destinaţie. De asemenea, accesând linia la ora de plecare convenabilă, se pot obţine informaţii despre staţii şi de orele de sosire în acestea. Sunt cuprinse date şi despre toate autogările din judeţ şi societăţile care realizează transport public de persoane.

Cei care doresc mai pot afla informaţii despre reţeaua de drumuri judeţene, legislaţia în domeniul transportului de persoane şi parcările existente pe diferitele trasee. În plus, pentru operatorii de transport sunt puse la dispoziţie doeumentele privind curse speciale şi un ghid de activitate al serviciului de transport public judeţean din cadrul Consiliului Judeţean. Pe viitor, site-ul va cuprinde şi incidentele din trafic astfel încât călătorii şi transportatorii să poată afla din timp dacă sunt probleme pe un anumit traseu de transport.

Alba Iulia



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite