„Sfârşitul Ceauşeştilor“ aşteptat la Alba Iulia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cu toate că este sfârşit de săptămână, albaiulienii au fost matinali şi au trecut pe la chioşcurile de ziare chiar înainte de a merge la piaţă perntru a lua ziarul Adevărul şi cartea „Sfârşitul Ceauşeştilor“ semnată Grigore Cartianu.

Primii albaiulieni care au luat cartea sunt cititori fideli ai cărţilor publicate cu ziarul Adevărul, care nu au vrut să rateze nici avest volum.

„De obicei sâmbăta ziarele nu au aşa mare trecere dar astăzi am avut cumpărători încă de la prima oră. Toţi sunt interesaţi de cartea «Sfârşitul Ceauşeştilor». Chioşcul e într-o zonă cu multe instituţii şi mă aştept la o cerere foarte mare luni când se întoarce lumea din week-end“, a spus Simona Ursu, vânzătoare la chioşcul din Piaţa „Iuliu Maniu“ din Alba Iulia.

Interesul pentru cartea lui Grigore Cartianu este confirmat chiar de cumpărătorii volumului. „Sunt convins că este o carte foarte bună pe care merită să o ai în bibliotecă. Toţi avem întrebări legate de acele zile de decembrie din 1989. Sunt sigur că voi găsi câteva răspunsuri la nelămuririle mele“, a spus Ioan Mureşan, din Alba Iulia.


Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite