Sezonul reducerilor creşte numărul clienţilor în magazinele din Alba Iulia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Articolele din sezonul de iarnă pot fi achiziţionate la jumătate de preţ. În magazinele de profil din Alba Iulia, promoţiile ajung până la 70 la sută Cele mai reduse produse sunt paltoanele, căciulile şi jachetele.

Albaiulienii care nu şi-au permis până acum să-şi reînoiască garderoba de iarnă o pot face în aceste zile. Până la sfârşitul lunii ianuarie, magazinele din Alba Iulia oferă reduceri substanţiale la articolele de sezon. Preţurile sunt atractive, reducerile fiind cuprinse între 20 şi 70 la sută.

Reduceri între 15 şi 30 ianuarie

Lipsa clienţilor obligă tot mai multe magazine să acorde reduceri. Pentru a nu rămâne cu marfa pe raft, administratorii preferă să scadă preţurile, în special la articolele de sezon. „Întotdeauna când sunt reduceri, creşte automat şi numărul cumpărătorilor. Vestea preţurilor reduse se răspândeşte repede“, a spus Maria Coman, de 40 de ani, administratorul unui magazin de articole vestimentare.

Clienţii sunt cei care profită din plin de aceste reduceri. „Cum criza economică se resimte, am preferat să nu-mi iau nimic de sărbători pentru că ştiam că la sfârşitul lunii vor fi reduceri. De banii ce-i dădeam pe o cămaşă, acum pot să-mi cumpăr două. Mi-am cumpărat o rochiţă şi o cămaşă şi am cheltuit doar 120 de lei“, a spus Cristina Tomuţa, de 23 de ani, studentă. Tânăra a alocat cumpărăturilor un buget de 500 de lei.

Crina Ciupe a profitat de oferta la încălţăminte. „Nu caut ceva anume. Mă uit după ceva care să-mi placă şi să-mi convină  la preţ. Mă orientez în special spre pantofi. Cizmele au preţuri foarte bune, probabil o să-mi cumpăr acum o pereche deoarece oricum va veni din nou sezonul rece“, a spus albaiulianca de 33 de ani.

Preţuri începând de la 4.90 lei

„Cele mai mari reduceri le avem la articolele de iarnă. Spre exemplu, căciulile se află deja la a doua reducere, de la 19.90 lei, costă acum 4.90 lei. Avem reduceri de până la 50 la sută la paltoanele trei sferturi pentru bărbaţi şi jachete. Acestea se pot achiziţiona începând cu 170 lei“, a spus Daciana Chiş, vânzătoare într-un magazin din Alba Mall.

Preţul unei perechi de papuci începe de la 49 de lei. „Încă dinainte de sărbători am avut reduceri. Clienţii se arată foarte încântaţi de preţuri“, a spus Roxana Gorgonar, 28 de ani, casieră la un magazin de încălţăminte. Aceasta a precizat că în acest sezon se cumpără încălţămintea din velur şi cizmele de tip muşchetar, peste genunchi şi fără toc. În ceea ce priveşte vârsta a doua, se optează pentru botine.

Cămăşile se pot achiziţiona la jumătate de preţ. „Toată cămăşile de dama sunt la preţul de 34.90 lei. Pentru bărbaţi avem cămăşi clasice, de bumbac, începând cu preţul de 49.90 lei. Promoţia a început de câteva zile, iar vânzările merg foarte bine“, a spus Alexandra Ciugurin, de 21 de ani, vânzătoare în mall-ul din Alba Iulia.

Preţuri:
Articole damă: fuste de la 40 de lei, cămăşi de la 30 lei, pantaloni de la 50 lei, bluze de la 30 lei, tricouri de la 10 lei, botine de la 49 lei.
Articole bărbaţi: pantaloni de la 40 lei, cămăşi de la 40 lei, bluze de la 50, pantofi de la 60 lei.

Alba Iulia



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite