Sesizare la biroul electoral Sebeş pentru că un candidat la primărie este felicitat la radio de ziua lui

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dorin Nistor îşi sărbătoreşte duminică ziua de naştere
Dorin Nistor îşi sărbătoreşte duminică ziua de naştere

Biroul Eelctoral din Sebeş a primit duminică o sesizare mai puţin obişnuită. Se referă la faptul că unul dintre candidaţii la postul de primar primeşte dedicaţii muzicale pe posturile locale de radio în ziua alegerilor.

Candidatul în cauză este Dorin Nistor (PDL), care împlineşte duminică, 10 iunie 2012, 39 de ani.

Membrii Biroului Electoral au confirmat primirea sesizării şi faptul că posturile de radio difuzează mesaje de felicitare, dar au precizat că nu are nicio legătură cu alegerile şi, în consecinţă, nu încalcă legea electorală.

La nivel naţional, un număr de 39 de candidaţi la funcţia de primar şi un candidat la postul de preşedinte de consiliu judeţean îşi serbează duminică ziua de naştere.

Primăria Sebeş este disputată de şase candidaţi: Dorin Nistor (PDL), Nicolae Dobra (UNPR), Alexandru Dăncilă (USL), Gligoriţă Ciucur (PSDM), Ion Andrici (PP Legea Cojocaru), Radu Roncea (PP-DD).

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2012

Duminică vei putea afla, pe adevarul.ro, cum se decide soarta oraşului şi judeţului tău: rezultate alegeri locale 2012, incidente în timpul alegerilor, sondajele exit poll prezentate de televiuni, declaraţii ale învingătorilor şi perdanţilor, informaţii inedite despre alegeri locale şi candidaţii din acest tur de scrutin. Urmăreşte ştirile despre alegeri şi comentează rezultatele alegerilor locale împreună cu jurnaliştii şi cititorii adevarul.ro.

Citeşte aici detalii despre toţi candidaţii din toate judeţele României şi urmăreşte pe paginile locale rezultatele alegerilor locale. „Adevărul“ îţi prezintă candidaţii din toate judeţele din România

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite