Senatorul Nicolae Dobra pleacă din PDL la UNPR. Vrea să candideze la Primăria Sebeş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Senatorul Nicolae Dobra a anunţat, oficial, că va demisiona din PD-L şi se va înscrie în UNPR. Parlamentarul a luat această decizie pentru a candida la Primăria oraşului Sebeş.

Senatorul îi va anunţa pe colegii săi, în plenul Senatului, săptămânia viitoare. “Vreau să candidez la Primăria Sebeş iar partidul din care fac eu parte (n.r. – PDL) nu mă vrea pe mine. Consider că atât activitatea mea ca şi consilier local la Sebeş cât şi acţiunile mele ca parlamentar mă recomandă ca şi candidat la Primăria Sebeş. Deşi mi-am manifestat dorinţa de a candida nu am fost pus în sondajele pe care PDL le-a făcut pentru Primăria Sebeş însă pot să vă spun că stau mai bine decât alţi colegi. Nu iau în considerare varianta de a candida independent pentru că nu cred că pot face acest lucru fără o echipă care să mă susţină”, a declarat Nicolae Dobra pentru ziarulunirea.ro.

Senatorul a completat că nu a reuşit să îi spună liderului PDL Alba, Mircea Hava, despre decizia sa pentru că nu i-a răspuns niciodată la telefon de câte ori l-a sunat. “Am vorbit doar cu câţiva colegi din PDL despre această decizie a mea. Cu domnul Hava nu am vorbit pentru că nu-mi răspunde la telefon. Dacă într-un mandat preşedintele partidului îţi răspunde la telefon doar de două ori, ce să mai zici”, a completat Dobra. Senatorul a mai spus că nu va vota împotriva Guvernului pe motiv că „ţara trebuie să meargă în varianta asta până la alegerile generale“.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite