Alba: Şeful Poliţiei Sebeş, instalat adjunct la comanda IPJ. Comisarul şef Ioan Popa s-a pensionat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Postul a devenit vacant după ce comisarul Ioan Popa, adjunct al şefului Inspectoratului pe probleme de investigaţii criminale  s-a pensionat. La conducerea Poliţiei Sebeş a fost numit comisarul  şef Ioan Ursaleş, care a condus până acum  Serviciul de Investigaţii Criminale.

Mihai Rus a fost numit adjunct al şefului IPJ Alba printr-o dispoziţie a  Inspectorului General al Poliţiei Române, chestor de poliţie Liviu Popa, începând cu data de 3 mai.

Comisarul şef de poliţie va face parte din structura de conducere a Inspectoratului pentru o perioadă de 6 luni şi va gestiona  problemele de investigaţii criminale. Raporturile de serviciu ale comisarului Ioan Popa au încetat prin Ordin al Ministrului Administraţiei şi Internelor, după 27 de ani de activitate în structurile Poliţiei.

Tot de marţi, 3 mai, prin dispoziţia şefului IPJ Alba, Ioan Căbulea, alţi trei ofiţei au primit atribuţii noi.

Şeful Poliţiei Municipiului Alba Iulia, comisarul Cristian Dunca, a fost împuternicit ca şef al Serviciului de Investigaţii Criminale. Comisarul şef Ioan Ursaleş, va conduce în următoarele şase luni Poliţia Sebeş, iar comisarul şef Mircea Crişan va ocupa funcţia de conducere la Poliţia municipiului Alba Iulia.

Mircea Crişan a ocupat în trecut şi funcţia de adjunct al IPJ Alba. Schimbările au legătură directă cu venirea la comanda IPJ Alba a chestorului Ioan Căbulea. Acesta doreşte să îşi impună oameni de încredere în posturile cheie din structura de poliţie a judeţului Alba. Ioan Popa a făcut parte din echipa fostului comandant al IPJ Alba, comisarul şef Tudor Grindean.

Funcţiile urmează să fie ocupate prin concurs sau examen.


.




Alba Iulia



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite