Şef nou la Poliţia oraşului Teiuş

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Modificările au fost decise de către conducerea IPJ Alba
Modificările au fost decise de către conducerea IPJ Alba

Comisarul şef Ioan Petruţ a fost numit, joi, în funcţia de şef al Poliţiei oraşului Teiuş. Până în data de 19 aprilie, acesta s-a aflat la cârma Poliţiei oraşului Ocna Mureş.

Comisar şef Ioan Petruţ este absolvent al Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza" Bucureşti, promoţia 1990, dată de la care a îndeplinit funcţia de ofiţer de cercetare penală în cadrul Poliţiei Municipiului Aiud. Din 1999 şi până în prezent, ofiţerul a îndeplinit funcţia de şef al Poliţiei Oraşului Ocna Mureş.   

Pentru  îndeplinirea sarcinilor şi atribuţiilor ce revin funcţiei de şef al Poliţiei Oraşului Ocna Mureş, rămasă vacantă, până la ocuparea acesteia prin examen sau concurs, a fost desemnat comisarul de poliţie Tiberiu Stelian Benţea, ofiţer specialist pe linie de investigaţii criminale.

Schimbarea a avut loc ca urmare a rezultatelor obţinute în primul trimestru al anului 2012 de către Poliţiile Oraşelor Ocna Mureş şi Teiuş, rezultate prezentate în cadrul şedinţelor de evaluare ce au avut loc în data de 18 aprilie, la care a participat şeful Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, chestor principal de poliţie Ioan Nicolae Căbulea.

„Prin schimbarea făcută, conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba încearcă să eficientizeze activitatea poliţiei pentru creşterea gradului de siguranţă a cetăţenilor din oraşul Teiuş", se arată într-un comunicat al IPJ Alba.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite