Alba Iulia: Sebastian Kincses: „Îmi plac oamenii din Aiud“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alba Iulia: Sebastian Kincses: „Îmi plac oamenii din Aiud“
Alba Iulia: Sebastian Kincses: „Îmi plac oamenii din Aiud“

În fiecare dimineaţă, pe alba.adevarul.ro va fi postat un „top“ al celor mai frumoase şi mai urâte lucruri din oraş, aşa cum sunt ele văzute de persoana al cărei portret îl veţi putea lectura în aceeaşi zi în „Adevărul de Seară“, ediţia de Alba.

Sebastian Kincses are trei mari pasiuni: muzica folk, muntele şi pescuitul. Afirmă că ideal pentru el e să cânte pe malul unui râu de munte pescuind păstrăvi.

Pe când avea 5 ani a găsit în faţa blocului o chitară veche, cu care se jucau ceilalţi copii tenis de câmp. A luat-o, i-a pus coarde şi, încet, încet, a învăţat să cânte la chitară. I s-au alăturat trei prieteni, mergeau împreună la munte şi acolo, în natură, cântau muzică folk.

Aiudul frumos:
„În primul rând, îmi plac oamenii din Aiud. De aceea m-am şi întors acasă din Timişoara. În Aiud sunt oameni foarte deschişi, aici am şi prietenii vechi, adevăraţi. Aiudul e un oraş liniştit, plăcut şi, la urma urmei, nicăieri nu-i ca acasă.”

Aiudul urât:
„Nu pot să spun că e ceva în oraşul Aiud care să nu-mi placă, să mă deranjeze. Chiar nu găsesc nimic, asta şi pentru că e oraşul meu natal, în care am crescut şi m-am format şi în care mă simt foarte bine, în largul meu.“

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite