Schimbare la conducerea DGFP Alba. Maria Iacob a revenit în funcţia de director executiv

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Direcţia Generală de Finanţe Publice (DGFP) Alba are din 2 iulie un nou director executiv. Este vorba, practic, despre fostul director Maria Iacob, căreia i-a expirat detaşarea la conducerea Vămii din Alba Iulia.

Maria Iacob este membru PNL şi a mai ocupat postul în perioada în care liberalii au condus Guvernul. A fost schimbată în 2009, dar a revenit pe post în 2010 după ce a câştigat procesul cu ANAF.

În 2011 a fost detaşată la conducerea Direcţei Judeţene de Accize şi Operaţiuni Vamale Alba , decizie prelungită ulterior, iar în postul de director a fost numit Marius Zinca. Detaşarea nu a mai fost prelungită după schimbarea Guvernului şi numirea unui nou ministru al Finanţelor Publice. Ultima decizie de detaşare a fost luată în 2 ianuarie 2012 de fostul şef al ANAF, Sorin Blejnar.

 La 2 iulie 2012, detaşarea Mariei Iacob a expirat şi, în consecinţă, a revenit în funcţia de director executiv la DGFP Alba. Marius Zinca va ocupa, cel mai probabil, un post în cadrul Direcţiei de Control Fiscal a instituţiei.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite