Scandalul din PDL Sebeş: Adrian Bogdan va candida la primărie chiar şi independent

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adrian Bogdan, viceprimarul din Sebeş
Adrian Bogdan, viceprimarul din Sebeş

Viceprimarul din Sebeş, Adrian Bogdan, nu renunţă la candidatura pentru funcţia de primar al oraşului în 2012. Chiar dacă a fost suspendat de la conducerea organizaţiei, viceprimarul susţine că este hotărât să candideze chiar şi independent.

,,Nu stiu la ce va candida Mugurel Sârbu dar eu voi candida, în orice condiţii, la funcţia de primar“, a spus Adrian Bogdan. Viceprimarul a precizat că nu exclude nicio candidatură independentă dacă nu este posibil să reprezinte PDL.

Recent, reprezentanţii PDL Alba şi-au manifestat susţinerea faţă de primarul în funcţie, Mugurel Sârbu, pentru o nouă candidatură la funcţia de primar. Anterior, viceprimarul Adrian Bogdan, preşedinte al PDL Sebeş la momentul respectiv, a anunţat că partidul nu îl mai susţine pe Sârbu şi că el va fi candidatul PDL în 2012.

Scandalul de la Sebeş a fost analizat de conducerea judeţeană care a decis suspendarea biroului municipal şi numirea unui comitet de analiză a situaţiei din organizaţiei. Adrian Bogdan a rămas, astfel, fără susţinere politică din partea conducerii PDL Alba. Primarul Mugurel Sârbu a primit, la rândul său, avertisment pentru declaraţiile împotriva partidului făcute în ultima perioadă.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite