Scandal între trei bărbaţi din Alba Iulia, aplanat de jandarmi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei bărbaţi din Alba Iulia au declanşat un adevărat scandal în seara zilei de ieri, în plină stradă. Scandalul a izbucnit în urma unor neînţelegeri mai vechi şi era cât pe ce să provoace victime.

Jandarmii au fost solicitaţi să intervină în cursul serii de ieri pentru aplanarea unui scandal provocat de trei bărbaţi pe strada Arieşului. Alertaţi de gălăgie vecinii au telefonat la 112 pentru a solicita ajutor în aplanarea unui conflict spontan.

„Ajunşi la faţa locului, din verificările efectuate, jandarmii au constatat că, pe fondul unor neînţelegeri mai vechi, între domnii Marius J., în vârstă de 28 de ani, Ovidiu J., de 56 de ani, şi Ioan B., de 57 de ani izbucnise un scandal. Insensibili la sfaturile vecinilor şi ale trecătorilor de a înceta cearta, cei trei le-au oferit acestora un adevărat spectacol, pe parcursul căruia, injuriile, expresiile jignitoare şi ameninţările cu acte de violenţă au făcut încet, încet loc îmbrâncelilor“, a declarat, Cosmin Jurcoveţ, purtătorul de cuvânt al Inspecoratului Judeţean de Jandarmi Alba.

Pentru fapta săvârşită, în funcţie de vinovăţie, bărbaţii au fost sancţionaţi contravenţional. Valoarea totală a amenzii a fost de 700 lei.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite