Scandal monstru în administraţia din Sebeş între primar şi viceprimar. Amândoi sunt membrii PDL

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Primarul Mugurel Sârbu şi viceprimarul Adrian Bogdan
Primarul Mugurel Sârbu şi viceprimarul Adrian Bogdan

Administraţia locală a municipiului Sebeş este în această perioadă scena unui scandal între primarul Mugurel Sârbu şi viceprimarul Adrian Bogdan, colegi de partid la PDL. Cei doi nu se înţeleg de mai multă vreme, dar certurile s-au acutizat pe fondul selectării candidatului viitor pentru primărie.

Scandalul a fost provocat de anunţul făcut de viceprimarul Adrian Bogdan în urmă cu o săptămâna, care anunţa că Mugurel Sârbu nu mai este candidatul PDL Sebeş la funcţia de primar al oraşului.

Astfel, pentru funcţia de primar al municipiului Sebeş a fost ales să candideze viceprimarul Adrian Bogdan, care a obţinut 18 voturi valabil exprimate. Actualul primar al municipiului Sebeş, Liviu Mugurel Sârbu nu a obţinut la şedinţa respectivă niciun vot. Pentru funcţia de deputat a existat o singură candidatură, a deputatului Clement Negruţ, care a obţinut 18 voturi. Pentru funcţia de senator au existat două candidature: sentatorii Nicolae Dobra, care a obţinut nouă voturi, şi Alexandru Pereş, care a avut opt voturi.

„Aceste propuneri urmează să fie aduse la cunoştinţa organizaţiei PDL Sebeş în luna ianuarie pentru a fi validate şi sprijinite de toţi membrii acesteia, care este una dintre cele mai puternice din judeţul Alba, astfel ca la Sebeş alegerile locale şi parlamentare de anul viitor să fie câştigate de PDL“, a spus în urmă cu câteva zile viceprimarul Adrian Bogdan

O mascaradă

Luni, primarul Sebeşului a reacţionat şi a declarat că şedinţa de partid a fost o „mascaradă“. „Nu a fost stabilit un termen pentru depunerea candidaturilor şi întreaga şedinţă e o mascaradă, creaţia unui începător în politică. Astfel, a vrut să mă discrediteze, să lase impresia cetăţenilor că eu nu mai reprezint nimic pentru locuitorii municipiului Sebeş. Nu doresc să lansez un atac la adresa PDL, pun acţiunea pe seama acestui om care nu înţelege nimic din politică şi nici din administraţie. Solicit, într-o manieră imperativă, PDL Alba să reacţioneze la toate cele întâmplate. Eu cred că PDL Sebeş are pretenţii mai mari decât manifestarea unui om cu o pregătire profesională sub semnul întrebării!", a spus primarul Liviu Mugurel Sârbu, referindu-se la viceprimarul Adrian Bogdan.

Alte declaraţii făcute luni de primarul Mugurel Sârbu:

„Nu pot să mă gândesc că eu, ca cetăţean al Sebeşului, voi fi condus de viceprimar. El ar ajunge pe locul doi şi dacă ar candida singur. Poate nu e necesar să candidez eu, ci să găsim un candidat care să-l învingă pe Bogdan, dar şi pe ceilalţi candidaţi, acea persoană urmând să fie susţinută şi de mine.

În privinţa candidaturii la Primăria Sebeş, am analizat mişcările de trupe dinaintea începerii războiului şi am sesizat că miza alegerilor e aceea ca un pseudo om de afaceri să pună mâna pe municipiul Sebeş, pentru ca apoi să-şi vadă de interesele personale şi de afaceri. Fac apel la cetăţenii municipiului Sebeş, spunându-le să fie foarte atenţi la ceea ce se va întâmpla în următoarea perioadă! Sunt convins că Sebeşul merită mai mult decât acest om în fruntea municipiului şi e obligatoriu ca intelectualii şi cei cu experienţă în economie, dar şi în alte domenii să-şi spună părerea.

Acum, PDL Sebeş s-a transformat într-o organizaţie în proprietatea viceprimarului. Unii au fost înlăturaţi, chiar dacă erau militanţi vechi şi cu experienţă în anumite domenii. Deputatul Negruţ nu reprezintă PDL Alba, ci Mircea Hava, Ion Dumitrel şi Alexandru Pereş“.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite