Alba Iulia: Scandal provocat în plină stradă de un bărbat beat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alba Iulia: Scandal provocat în plină stradă de un bărbat beat
Alba Iulia: Scandal provocat în plină stradă de un bărbat beat

Ieri, jandarmii au fost nevoiţi să intervină pentru calmarea unui bărbat aflat sub influenţa alcoolului care a provocat scandal pe strada Eleşteului din Alba Iulia.

Aflat în avansată stare de ebrietate, I.I de 41 de ani îi ameninţa pe cei din jur, cea vizată fiind în special concubina acestuia,  tulburând ordinea şi liniştea publică şi provocând indignarea vecinilor care au alertat jandarmii. Ajunşi la faţa locului aceştia au constatat că, pe fondul consumului excesiv de alcool şi a unor neînţelegeri familiale, bărbatul horărâse să-i aplice concubinei o corecţie fizică. Speriat la vedera jandarmilor, I.I. s-a retras în casa unde locuia fără forme legale ameninţând că îşi va produce vătămări corporale cu ajutorul unui cuţit de bucătărie dacă nu va fi lasat în pace.

Starea de nervozitate a bărbatului, amplificată de alcoolul consumat a determinat o intervenţie prudentă din partea jandarmilor, urmărindu-se în principal ca acesta să nu intre în panică şi să-şi pună în practică ameninţarea. Şeful echipajului de jandarmi a reuşit distragerea atenţiei bărbatului, iar la momentul oportun l-a deposedat de cuţit şi, ajutat de colegi, l-a imobilizat.

I.I. a fost condus  la Spitalul Judeţean de Urgenţe Alba, de unde a fost transferat la Spitalul de Psihiatrie, fiind internat în vederea continuării expertizei medicale.

Pentru faptele comise, în conformitate cu prevederile legale, bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 200 lei.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite