Şase maşini implicate într-un accident pe DN1. Trei persoane rănite UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Arhiva/Două TIR-uri s-au răsturnat pe DN1, în urma accidentului în lanţ
Foto Arhiva/Două TIR-uri s-au răsturnat pe DN1, în urma accidentului în lanţ

Trei persoane au fost rănite într-un carambol petrecut pe DN1, la ieşire din oraşul Sebeş spre judeţul Sibiu. Şoseaua naţională este blocată pe ambele sensuri.

UPDATE 3: Circulaţia rutieră a fost reluată pe ambele sensuri în jurul orei 18.20.

UPDATE 2: În urma accidentului au fost rănite trei persoane, care se aflau în maşina de teren. Toate au fost duse la Spitalul din Sebeş.

UPDATE 1: Potrivit Poliţiei Rutiere accidentul în lanţ a avut la bază o ciocnire faţă-spate între două autoturisme, pe sensul de mers Sebeş-Sibiu. Ultima a fost lovită, la rândul său, de o dubă. Şoferul unui TIR a încercat , cel mai probabil, să evite şirul maşinilor implicate în accident şi a ajuns pe contrasens. N-a avut mai mare noroc, întrucât a intrat într-o maşină de teren, ce venea dinspre Sibiu. Din aceeaşi direcţie,  în spatele jeep-ului venea un TIR.

În urma ciocnirilor în lanţ, ambele TIR-uri au ajuns de-a latul pe DN1 şi au paralizat circulaţia rutieră pe ambele sensuri de mers.

Accidentul a avut loc joi, în jurul orei 16.40, pe DN1, la limita judeţelor Alba-Sibiu, în zona cunoscută Podul Suedezilor.

Primele informaţii ale Poliţiei arată că în accident sunt implicate două TIR-uri, o maşină de teren şi încă trei autoturisme.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite