Alba Iulia: Şapte zile fără plată pentru poliţiştii comunitari

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Până la sfârştitul anului, cadrele de la Poliţia Comunitară Alba Iulia vor trebui să-şi ia fiecare câte şapte zile libere.

Poliţiştii comunitari vor avea trei zile libere în această lună, şi alte patru, în decembrie. Măsura a fost impusă ca urmare a legii 329/2009 privind reducerea lunară a cheltuielilor bugetare cu 15,5 la sută.
Zilele libere nu vor fi plătite.

„Vom face tot ce ne stă în putere ca prin aplicarea prevederilor acestei legi calitatea serviciilor noastre să nu aibă de suferit. Vom fi ca şi până acum prezenţi în stradă la misiunile ce ne revin potrivit prevederilor legale“, a spus Adrian Radu, directorul executiv al Poliţiei Comunitare Alba Iulia.

Acesta a mai precizat că oamenii pe care îi are în subordine vor asigura ordinea şi liniştea publică la evenimentele ce vor avea loc în această perioadă. „Vineri, la partida de fotbal dintre FC Unirea Alba Iulia şi Oţelul Galaţi vom participa la asigurarea măsurilor de ordine în incinta stadionului cu un număr de 80 de agenţi iar, la primul şi al doilea tur al alegerilor prezidenţiale un număr de 30 de agenţi vor asigura paza a 10 secţii de votare. Şi în acest an vom participa la manifestările organizate de 1 Decembrie la Alba Iulia, Ziua Naţională a României şi evident că vom încerca să ţinem sub control situaţia în ceea ce priveşte respectarea hotărârilor de Consiliu Local privind buna gospodărire a municipiului”, a mai spus Adrian Radu.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite