Alba Iulia: Sâmbăta seara, distracţie maximă pentru tinerii albaiulieni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alba Iulia: Sâmbăta seara, distracţie maximă pentru tinerii albaiulieni
Alba Iulia: Sâmbăta seara, distracţie maximă pentru tinerii albaiulieni

Viaţa de noapte a tinerilor din Alba Iulia se desfăşoară în cluburile de fiţe din oraş. O seară reuşită cu muzică, dans şi băutură costă câteva sute de lei.

Odată cu începerea anului universitar, în Alba Iulia este din nou agitaţie. Şi odată cu aceasta, începe să prindă contur şi viaţa de noapte din cluburi.

Cum nu există foarte multe variante pentru petrecerea timpului liber, majoritatea tinerilor preferă la sfârşit de săptămână o ieşire în club, alături de prieteni.

„Peste săptămână sunt prins cu diverse activităţi, cursuri la facultate, dar când e vorba de distracţie, abia aştept să vină sfârşitul de săptămână pentru a petrece alături de prieteni în club. Mai organizăm câte un mic chef în pe la vreun amic, în cămin, dar nu se compară cu distracţia din club. Muzică bună, atmosferă pe măsură şi fete frumoase“, e de părere Marius Pătruţ, student în anul II.

Topul preferinţelor

În topul preferinţelor tinerilor se află clubul Allegria. Acesta este urmat de  clubul E-Sensy care s-a redeschis de curând. O altă alternativă, este oferită de atmosfera din Enjoy Life, Layla, sau localul Pub 13 ori Session Pub.

„De când s-a renovat, cel mai mult îmi place să merg în centru, în Allegria. Arată bine, e pe gustul meu. Îmi place muzica, atmosfera este acceaşi cu cea din cluburi cunoscute din Cluj, Timişoara. În plus, aici vine lumea bună din Alba Iulia“, a spus Anda Marin, o adolescentă de 18 ani.

Petrecăreţii se pot orienta în funcţie de muzica preferată. Ca şi în oraşele mari, cu tradiţie în ceea ce priveşte viaţa de noapte, şi cluburile din Alba Iulia şi-au organizat seri tematice, pentru a fi pe gustul tuturor tipurilor de clienţi. Aceştia au de ales între seri cu muzică retro, house, dance, rock sau petreceri tematice.   

Se consumă băuturi tari

O ieşire în club te poate lăsa cu buzunarul gol. O seară reuşită costă câteva sute de lei. „Din câte am observat, băutura preferată a clienţilor este Jack Daniel’s. De asemenea, au trecere cocktailurile, precum Cuba Libre, Vodka Apple, Vodka Orange“, a precizat Vlad Schiau, managerul unui club din Alba Iulia.

Cocktailurile, în funcţie de compoziţie, costă între 15 şi 25 de lei. Lumea se distrează cel mai bine pe muzică retro şi muzică mixată.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite