Alba Iulia: O femeie din Sălciua este dispărută de opt zile

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alba Iulia: O femeie din Sălciua este dispărută de opt zile
Alba Iulia: O femeie din Sălciua este dispărută de opt zile

De mai bine de o săptămână, familia lui Florin Buha din comuna Sălciua trece prin clipe grele, după ce soţia sa a dispărut de acasă. Gabriela Buha a plecat vineri, 17 iulie 2009, la cumpărături în Baia de Arieş şi nu s-a mai întors.

Bărbatul susţine că a vorbit ultima dată cu soţia în ziua în care a dispărut. „M-a sunat copilul şi mi-a zis că mama sa lipseşte”, a spus Florin Buha.

Atât băiatul cât şi tatăl au încercat să ia legătura cu Gabriela, dar au primit în schimb doar două mesaje pe telefon. „Copilul a primit mesajul: nu mai suna şi nu mă mai căuta, că mami nu mai e. Gabriela nu ar fi zis niciodată aşa ceva. Ea îşi iubeşte enorm băiatul”, a mai spus soţul.

După acest mesaj, Florin Buha a primit un alt sms. „Sâmbătă seara am primit mesajul: dacă  nu îţi vezi de treabă nu îţi mai vezi nevasta. Până nu renunţi nu-i dăm drumul. Eu nu ştiu la ce trebuie să renunţ, nu vreau decât să ştiu că e bine şi se întoarce acasă”, a mai spus Florin Buha.

Până astăzi dimineaţă, soţul nu a primit nici un semn din partea Gabrielei. „Nu ştiu nimic. Absolut nimic! Nu am primit nici o veste din partea ei. Poliţiştii mă sună tot pe mine să vadă dacă am aflat ceva de soţia mea”, a declarat Florin Buha.

Soţia acestuia a mai plecat de acasă, dar de fiecare dată s-a dus la mama ei în judeţul Mureş şi s-a întors acasă peste câteva zile.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite