S-a stabilit care sunt firmele care vor avea terase în zonele verzi ale Oradei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Licitaţia pentru pentru închirierea terenurilor pentru terase s-a încheiat marţi. O firmă va plăti 0,90 lei/ mp/ zi, pentru închirierea amplasamentului situat pe strada Libertăţii, iar cealaltă va cheltui pe chirie 0,70 lei/mp/ zi.

 Potrivit informaţiilor transmise de către Primăria Oradea, terenurile destinate modulelor de alimentaţie publică cu terasă sunt în următoarele zone: Aleea Ştrandului - zona cuprinsă între Hotelul Hilton şi Expo Flora, Parcul Libertăţii şi scuarul de pe malul drept al Crişului Repede - str. Emilian Chitul (pe amplasamentul fostei unităţi de alimentaţie poblică a ICSAP Oradea). „Terenurile au o suprafaţă de maximum 250 mp fiecare şi aparţin domeniului public al municipiului", a spus Mirela Macra, consilier în cadrul biroului de presă al Primăriei Oradea.

Chirii

Amplasamentul din strada Libertăţii a fost atribuit firmei Lildec, la un preţ de 0,90 lei/mp/zi, iar cel situate pe malul drept al Crişului Repede - str. Emilian Mircea Chitul, va fi închiriat de firma Pinota, la un preţ de 0,70 lei/mp/zi. „Amplasamentul de pe Aleea Ştrandului, zona cuprinsă între Hotelul Hilton şi Expo Flora, nu a fost atribuit, procedura de închiriere urmând a se relua în condiţiile anunţului iniţial, la o dată ce va fi comunicată", a mai spus Mirela Macra.

Ofertă respinsă

Oferta prezentată de firma Select Catering a fost respinsă de către Comisia de atribuire, din cauza nerespectării prevederilor din Instrucţiunile de participare la licitaţie (lipsă certificat de urbanism, lipsă aviz CMUAT, lipsa acordului Administraţiei bazinale ape Crişuri).

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite