ALBA Tatăl fetiţei de 6 ani decedată în accident în ziua de Paşti s-a urcat băut la volan

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Medicii de pe ambulanţă au putut salva doar mama fetiţei
Medicii de pe ambulanţă au putut salva doar mama fetiţei

Tatăl fetiţei de 6 ani decedată duminică seara, într-un grav accident de circulaţie pe drumul judeţean 107 din Alba, în comuna Sîncel, s-a urcat sub influenţa băuturilor alcoolice la volan.

Potrivit poliţiştilor din Alba, şoferul a condus autoturismul Dacia sub influenţa băuturilor alcoolice. Avea o alcoolemie de 0,63 mg alcool în aerul expirat.

„B.G.V. de 31 de ani, şoferul Daciei, în timp ce conducea autoturismul din direcţia Sâncel – Şona, a părăsit sensul de mers şi a intrat în coliziune cu un Volkswagen Passat, condus de P.A de 50 de ani din Blaj, care circula regulamentar”, afirmă poliţiştii.

În urma impactului minora de 6 ani a murit, iar mama acesteia (B.O.M.), de 31 de ani, pasageră pe scaunul din faţă a Daciei 1310 condusă de soţul său a suferit leziuni grave, factură dublă de bazin si fracturi costale. Femeia a fost transportată la un spital din Târgu Mureş.

Pentru scoaterea femeii din maşină a fost nevoie de intervenţia pompierilor de la descarcerare. În maşină se mai aflau încă doi băieţi ai familiei Barna, în vârstă de 8 şi 10 ani, care au suferit leziuni uşoare.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite